Bach på trekkspill

Velkommen til konsert med Håvard Svendsrud i Galleri Sagene Kunstsmie 29.1, kl. 1830

Trekkspilleren Håvard Svendsrud fra Modum i Buskerud har markert seg som en av sin generasjons mest aktive musikere på trekkspill / akkordeon. I nærmere 20 år har han vært tilknyttet miljøet ved Sagene Kunstsmie i Oslo, hvor han har leid øvingsstudio og hatt drift både av frilansvirksomhet og sitt eget plateselskap Aksent.

Den 29. januar inviteres det til solokonsert med Håvard Svendsrud i galleriet på Sagene Kunstsmie. Repertoaret vil først og fremst være klassisk musikk av Johann Sebastian Bach, hentet fra hans siste plate «Selected Works by Johann Sebastian Bach». I tillegg vil det også bli spilt musikk av andre klassiske komponister, og tradisjonelt konsertrepertoar for trekkspill.

«Bach på trekkspill» er den første konserten i en ny serie på Sagene kunstsmie, med komponisten Jonas Skaarud og Galleri Sagene Kunstsmie som arrangører. Åpningskonserten er også en markering av at Håvard Svendsrud fyller 50 år denne kvelden.

Arrangementet er åpent for alle, og har fri entré. Kveldens solist og jubilant ønsker heller at publikum kan gi en valgfri gave til Leger uten grenser. Av hensyn til kapasiteten oppfordres det til forhåndspåmelding på konsertens Facebook-arrangement, eller direkte til Håvard Svendsrud eller Jonas Skaarud.

VELKOMMEN!