VANLIGE DAGER

Kunstnergruppen Louises gate 4C inviterer til utstillingen «Vanlige dager» på Galleri Sagene Kunstsmie!

KATHARINA BARBOSA BLAD, SHWAN DLER QARADAKI, ANDREA LANGE, BEATE PETERSEN, LARS SANDÅS, ULLA SCHILDT, HEDI ZANDIYEH, JOHANNA ZWAIG

Performance på vernissagen med Johanna Zwaig 2.2. kl. 19
og på finissagen 19.2. kl. 16.

Utstillingstekst av Hans Petter Blad slippes på åpningen.

Øvrige åpningstider: lø–sø kl. 13–17 t.o.m. 19. februar.

Utstillingstittelen Vanlige dager peker på noe mange har lengtet etter, i de to lange årene med koronapandemi. Samtidig kommenterer den tiden vi lever i, med krigen i Ukraina, klimakrise og en økende internasjonal matmangel. Like viktig er det at mye av det grusomme som skjer i verden nå – krig, sult, mennesker på flukt – til enhver tid foregår. I den forstand er det helt vanlige dager. Tittelen løfter frem spørsmål om hva vanlige dager er, om hva vi gjør med dagene, og om hva vi retter vår oppmerksomhet mot. Vanlige dager antyder dessuten en form for kjedsommelighet, og kanskje finnes verdiene nettopp i det udramatiske, i de helt vanlige dagene. Samtidig kan vi ikke snu oss vekk fra at det som er vanlige dager for noen kan være helt uvanlige dager for andre, et annet sted, på samme tid. I utstillingen vil denne kompleksiteten være utgangspunkt for kunstnernes varierte uttrykk.

Velkommen!

(bildegalleri kommer)