SEFF! – Core 1.0

5 – 27 Februar 2022

Tors- fre 16 – 18 Lør – Søn 12 -16

Det var en ustyrlig mængde lag! Kommer ikke kærnen snart for en dag! Nei-Gud om den gør! Til det inderste indre er altsammen lag,- bare mindre og mindre. (Per Gynt, 1867)

Hva er egentlig kjernen av et menneske? Er tanken om en kjerne en illusjon? Har det å stille spørsmålet i seg selv en verdi?

Prosjektet Core er en serie utstillinger produsert av kunstnergruppen SEFF!, Sissel Aurland, Anja Borgersrud og Ronja Allum. Gruppa jobber med store spørsmål, opplevelsen av å være menneske, men tar utgangspunkt eget erfaringsgrunnlag. Gjennomsamtaler og samarbeid jobbes en helhetlig utstilling frem selv om de ikke direkte jobber på hverandres arbeider. I et bredt spekter av materialer og teknikker; maleri og tegning, keramiske objekter, installasjoner i metall og tekstil, tar de i bruk hele gallerirommet i sine tidsavgrensede prosjekter. Core 1.0 er laget spesifikt for Sagene Kunstsmie